Jarenlange ervaring op het gebied van Infra

Met ons uitgebreide machinepark zijn we uitstekend uitgerust voor een breed scala aan grondverzet- en infrastructuurprojecten binnen de grond-, weg-, en waterbouw. Of het nu gaat om het bouwrijp maken van uw perceel voor een nieuw bouwproject, het uitgraven van een bouwput, het aanleggen van hemelwaterafvoer en riolering, of het graven van funderingsstroken; deze taken zijn ons welbekend.

Onze machines zijn uitgerust met diverse hulpstukken, zoals brede en smalle bakken, palletvorken, sorteergrijpers en steenklemmen.

Veiligheid staat bij ons voorop; daarom zijn al onze mobiele kranen VCA-gecertificeerd. Wij zijn toegewijd om u in elke situatie van dienst te zijn, met onze efficiënte machines en machinisten die zorgen voor een hoge productiviteit. Ons team van ervaren grondwerkers beschikt over diepgaande kennis op het gebied van grond en infrastructuur en is volledig uitgerust om aan uw projecteisen te voldoen.

Rioleringswerkzaamheden

Onze toegewijde rioolploeg is uitgerust met eigen graafmachines en gereedschappen, wat ons in staat stelt de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. We hebben ruime ervaring met diverse materialen zoals pp, pe, pvc, gvk en betonbuis. Onze diensten omvatten beton aanstortingen, opboringen, PE lassen, metselwerk en diverse andere werkzaamheden. We beschikken over een complete set aan materiaal, inclusief hijsmiddelen voor het plaatsen van putten en leggen van buizen, evenals alle benodigde handgereedschap voor nauwkeurig grondwerk en het boren van zadels. Daarnaast hebben we eigen rioollasers, roterende laser, compressor, aggregaat, afsluiters, trilplaat en stamper.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek!